Tuinonderhoud

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. De ene tuin wat meer dan de andere, maar om een mooie tuin te behouden is het van belang dat op het juiste moment de juiste werkzaamheden gedaan worden. Wij verzorgen uw tuin op alle punten waar uw tuin onderhoud nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan:

  • grasmaaien
  • bemesten
  • onkruid verwijderen en bestrijden
  • het verticuteren van uw gazon
  • het snoeien, kappen of rooien van bomen en struiken
  • het winterklaar maken van uw tuin
  • etc

Wij helpen u hier graag mee!

Maaiseizoen & verticuteren
Het Maaiseizoen start half April en eindigt half Oktober. In deze periode is het belangrijk om het gras regelmatig te maaien zodat het gazon mooi, sterk en gezond blijft. Soms is het nodig het gazon te verticuteren. Bij het verticuteren zorgen wij ervoor dat het gras weer gezond(er) wordt door bijv. mos aan te pakken die tussen het gras groeit. Dit kan het beste gedaan worden aan het begin van het maaiseizoen.

onderhoudWinterklaar maken van de tuin
Tijdens het winterklaar maken snoeien wij de tuin volledig (deels kan ook) en voeren al het afval af. Desgewenst kan er compost of tuinturf over de tuin. Ook kunnen wij het planten van bollen verzorgen. Bij sommige bomen en struiken is het beter om ze in het voorjaar te snoeien, dat is voor ons uiteraard geen probleem.

 

 

 

ajanuari2009 293

Snoeien & kappen
Voor ons is geen boom te groot, mochten er snoei-, kap- of rooiwerkzaamheden nodig zijn, bij ons bent u aan het juiste adres. Twijfelt u of het nodig is om de tuin de snoeien? Wij komen graag even langs om dit te bekijken en bespreken met u.

 

 

 

Eenmalig of regelmatig onderhoud?
Bij ons kunt u terecht voor alle soorten onderhoud aan uw tuin. Dit kunnen wij eenmalig doen, maar wij kunnen ook regelmatig voor u de tuin onderhouden. In overleg is alles mogelijk. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.