Tuinaanleg

Bij het aanleggen van uw tuin komt er van alles bij kijken. Wilt u uw hele tuin (opnieuw) aanleggen, of wilt u een tuinhuisje, vijver of schutting toevoegen aan uw tuin? Alle werkzaamheden die met uw tuin te maken hebben, voeren wij uit. Zo zorgen wij voor de bestrating, beplanting, de aanleg van de vijver, het plaatsen van de schuttingen, vlonders, veranda’s, etc. Tegelijkertijd voeren wij oude materialen af, zodat u bij de oplevering van de tuin, gelijk kunt genieten!

De volgende opsomming is slechts een deel van het werk wat wij voor u kunnen doen. Heeft een een andere wens of vraag, neem gerust contact met ons op! Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken en nemen uw wensen op.

aIMG_1317Bestrating
Ook het maken van opritten, tuinpaden en terrassen, hoort allemaal bij ons vak. Wij kunnen u een breed assortiment aan bestratingsmaterialen aanbieden. Wij zijn met alle materialen bekend, of het gaat om natuursteen, gebakken materialen of betonnen materialen. De graafwerkzaamheden en grondverzet die vooraf gaat aan het bestraten nemen wij desgewenst ook voor onze rekening. Afgraven en afvoeren van grond, aanvoeren van zand, kortom het totaal pakket.

Mocht u (een deel van) uw oude bestrating opnieuw willen gebruiken? Dit is geen probleem. Samen zullen wij kijken wat de mogelijkheden zijn voor de nieuwe tuin.

 

a20120913_093459Schuttingen/Erfafscheiding
Er zijn diverse soorten schuttingen/afrasteringen. Ons team heeft veel ervaring met het plaatsen van verschillende schuttingen. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten schuttingen. Gaat u voor duurzaam en wilt u graag een schutting van beton, of een combinatie van beton en hout? Of wilt u liever een compleet houten schutting? Schanskorven is ook een optie, of wilt u liever een ‘groene’ schutting van coniferen? Welke afrastering u ook zoekt, wij verzorgen zowel de levering als het plaatsen hiervan!

 

 

aIMG_1217Betonschuttingen
Betonschuttingen bestaan uit betonnen palen en betonnen delen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.
Het is ook te combineren met hout of composiet. Denk dan aan betonnen palen in combinatie met houten schermen of schermen van composiet. Deze schuttingen zijn zeer duurzaam.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASchanskorven
Schanskorven zijn gegalvaniseerde korven van metaal, in diverse maten verkrijgbaar waarvan de vulling kan bestaan uit bijvoorbeeld rotsen, keien, schors of schelpen.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVlonders en stijgers
Woont u aan het water? Wij kunnen verschillende soorten vlonders en/of stijgers voor u plaatsen. Het is een mooi verlengstuk van uw tuin met een prachtig uitzicht. In de loop der jaren hebben wij vele vlonders mogen maken. Hierbij maken wij gebruik van hardhouten dekdelen die wij met RVS schroeven vastzetten op een houten palen frame.

Als de vlonder aan het water gemaakt moet worden is er over het algemeen een hoogte verschil tussen de vlonder en het maaiveld. Dit kun je oplossen door middel van een grondkering, deze kun je maken van diverse materialen. Uiteraard behoren deze werkzaamheden ook tot de onze.Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Veranda’s
Vind u het ook heerlijk om met familie of vrienden te genieten onder de veranda? Een veranda is niet alleen sfeervol maar biedt ook voordelen. Zo kunt u met een veranda vaak al sneller weer lekker in de tuin zitten, en heeft u geen last van bijvoorbeeld regen. Ook blijven uw tuinmeubels mooier als ze onder de veranda staan.

Dankzij een goede samenwerking met FA Daalder is alles leverbaar. Of het nu gaat om standaard maten of maatwerk, niets is voor ons te gek!